Бaгaтo людeй нe снідaють з якoїсь причини (нe встигaю,нe xoчу, нeмaє aпeтиту). Aлe вжe зрaнку ми приймaємo бeзліч рішeнь, думaємo прo мaйбутні дії (як дoїxaти, зaтeлeфoнувaти, нaписaти…). Бeзпoсeрeдньo мoвa йдe прo oфісниx співрoбітників. Їxні пoтрeби суттєвo відрізняються від пoтрeб сільськoгo мeшкaнця, який прaцює, нaприклaд, нa гoрoді нa свіжoму пoвітрі, прaцівників вугольних шахт альбо іншої важкої фізичної праці,спортсменів, дітей либо годуючих матерів.
Неволя в їжі одна із головних. Саме тому величезна індустрія – харчова промисловість, працює получи задоволення цієї потреби. Нещодавно було прийнято та рекомендовано як керівництво поперед дії так звана «Харчова тарілка українця». Саме с годами прописані рекомендації щодо вживання основних груп продуктів: білків, жирів та вуглеводів, води, овочів фруктів.
Що отнюдь не варто вживати під часы сніданку?
-
Тож віднесіться давно свого сніданку із увагою та фантазією. Пам’ятайте — правильний початок дня – запорука плідної роботи получи и распишись весь день. Будьте здорові!
Що венчание враховувати при підборі продуктів во (избежание сніданків: харчова поживність, насиченість від невеликої кількості, легкість в приготуванні, доступність продуктів, сезонність та якість, зовнішній вигляд та ціна. В ідеалі кількість калорій споживаних для сніданок має становити 40% від денного раціону і це – приблизно 500 ккал. Проте, важлива безграмотный стільки калорійність, скільки індивідуальна насиченість потрібними компонентами.
4. Раньше сніданку добре вживати поди чорний, каву натуральну заварну либо какао із вершками та цукром, адже надо вчасно підтримувати та годувати в першу чергу мозок, що потребує глюкози, та судини, які чекають держи білок та нормалізацію тонусу.
1. Молочні каші — дорослим людям, а особливо працюючим.
2. Вівсянку та мюслі, які довго бродять у кишківнику та дають хибне відчуття ситості, що швидко зникає.
Около використанні матеріалів статті активне посилання держи zdorov-info.com.ua обов`язкове
А ви снідаєте?
2. В сніданок добре включати хліб или тости, із сиром, маслом вершковим, що если як і білковою складовою просто так і вуглеводнневою.
Формула здорового та корисного сніданку
Які ж вимоги задолго. Ant. с сніданку?
3. Круп’яні вироби. Це можуть бути цільні крупи — перлова, ячнева,пшенична, шала, пшоно, кус-ломоть, булгур, кіноа та інші зварені для воді, з вершковим маслом.
Олена Мельник, лікар-фітотерапевт,іридодіагност, дієтолог, засновник та патрон Центру «Ученый Мельник», яка була запрошена в якості доповідача Health Promo розповіла насчет один із найважливіших прийомів їжі – сніданок.
-
Харчова тарілка українця — що це?
-
У сьогоднішньому ритмі життя потрібно міцне здравствуй`я та висока працездатність. Бути здоровим выходит модно! Засоби масінформації, глянцеві журнали та інтернет наперебій розповідають ради нові течії в оздоровленні, новітні методики, тощо …. 21 століття возьми дворі — а людина где-то і не змінилася! У нас и старый и малый ті ж потреби.Эдак, вони різні, але є базові: безпека, їжа та продовження роду, а також: відпочинок, видение, кохання, соціальна реалізація та визнання,- і т.д.
1. Щоб сніданок містив достатньо білку. Вже багато років ідеальним ми вважаємо вживати держи сніданок яйця. -
Офісні працівники сидять працюють годинами вслед комп`ютером, безперервно завантажуючи головний мозок, приймають важливі стратегічні рішення, безграмотный відокремлюючи їх від емоцій, поглинають в масиви інформації, безграмотный помічаючи навантаження получай очі. Стали звичайними типові проблеми офісних співробітників: отмирание сенсу життя, гіподинамія, хронічний стрес і перевтома, захворювання кишківника, венозні застої у малому тазі та надлишкова вес.
Діана Дебич, лікар, кореспондент медичного порталу Здравствуй-Інфо